Upoznajte Formawood i njihove unikatne ručno obrađene predmete od drveta koji svojom kvalitetom i posebnošću osvajaju!!

Zapečene kruške sa orasima i grožđicama
10. rujna 2017.
Grilani patliđani i tikvice za zimnicu
12. rujna 2017.

Upoznajte Formawood i njihove unikatne ručno obrađene predmete od drveta koji svojom kvalitetom i posebnošću osvajaju!!

U ovom užurbanom načinu života svi mi se želimo vratiti prirodi, smanjiti stres i uživati u slobodnom vremenu a to je jedan od razloga zašto oduvijek obožavam drvo i predmete izrađene od prirodnog drveta koji mi uljepšavaju životni prostor, daju toplinu mom domu i izmame mi osmijeh na lice svaki puta kada moj pogled padne na npr. pladanj za kolače, tacnu sa koje svako jutro pijem kavu, predivan poslužavnik ili dasku na kojoj režem povrće.
Zato vam želim predstaviti obiteljsku firmu  Formawood čiji su me  unikatni proizvodi isti tren osvojili i naprosto sam se zaljubila u te predivne predmete od prirodnog drveta u koje je utkana ljubav ručnog obrađivanja što im daje posebnost i unikatnost.

Obiteljski posao familije Pevc zasniva se na njihovoj velikoj ljubavi prema prirodi i drvetu te njihovom posebnom rustikalnokm načinu završnog ručnog obrađivanja proizvoda.
Svaki je predmet jedinstven, izrađen prema certifikatu   ( FSC certified ) sa velikim poštovanjem prema prirodi i životu.
Sve boje, premazi i zaštite su na prirodnoj bazi podobne za korištenje hrane na njima.
Formawood nam nudi proizvode za svaki stil života koji se uklapaju u različite interijere kako naših domova i obiteljskih kuća tako i ugostiteljskih objekata, restorana, pizzerija , gostionica, kafića itd.

Široku ponudu unikatnih proizvida možete pogledati na njihovom web site  www.formawood.si
kao i fb stranici https://web.facebook.com/pg/FormaWood.Trzin/about/?ref=page_internal.
Kako bi  vaš ugostiteljski objekat dobio poseban šarm poslužite hranu na poslužavnicima napravljenim od prirodnog drveta na kojima će biti  gravura i natpis imena vašeg objekta, poduzeća, restorana, cvjećarnica  itd.
UNIQUE & HAND MADE &HAND WRITTEN

Ova slovenska firma radi na hrvatskom području i u vrlo kratkom roku ,brzo i profesionalno bez velikih troškova dostavlja svoje proizvode na naše tržište a ljubaznost, odgovornost i trud kojima pristupaju svakome posebno zaista je za svaku pohvalu.

 

Kontaktirajte ih i uvjerite se sami.
Također ovi su predmeti savršeni ako nekome želite poklonom uljepšati rođendan ili ga jednostavno razveseliti.
Za sve buduće poslovne partnere nude razne mogućnosti i povoljnosti zato javite im se jer njihovi proizvodi čekaju da ukrase vaš interijer.
Ja ću vam staviti samo par fotografija iz ponude a široku paletu  ponude pogledajte na njihovim stranicama.

Za sva pitanja ili  naruđbe obratite  na njihov web site , e mail ili kontakt:

Formawood shop

info@pevc.si

M: +386(0)41 525-092
T: +386(0)1 564-44-11
F: +386(0)1 564-12-40
E: info@pevc.si

DARIVANJE JE U TIJEKI JER SU VAM BAŠ ONI PRIPREMILI PREDIVNI NAGRADU A AKO JE ŽELITE OSVOJITI IGRAJTE SE NA FB STRANICI Recepti bez glutena by Vio !!

 

error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!