Zdrava, sirova čokoladna torta
8. travnja 2017.
Šunka u kruhu
12. travnja 2017.

Sa mnom kroz svaki dan Offertissima!!

[VIOBIO] Predstavljamo vam našu gošću blogericu – Violetu Kos, koja smišlja i sprema recepte bez glutena, recepte za ljude sa celijaklijom i raznim intolerancijama na hranu, koje možete pogledati na Recepti bez glutena by Vio. Offertissimu kaže voli jer u poslovnicama pronalazi sve što joj treba za kuhinju, vrt, blog pa čak i za malog shih tzua Boška! Violeta vam od srca savjetuje da jedete što manje gotove hrane, da izbjegavate negativu te da se probate što više kretati

Ovo govori Offertissima , a ja govorim: Predivno je imati partnera koji me prati u mojim kulinarskim izazovima, vrtnim pothvatima, fotografiji, životu sa kućnim ljubimcem i općenito u raznim prilikama.

Veliko srce Offertissime je baš uveselilo moj život i napominjem da je brižnost i čovječnost iznad svega a baš je Offertisima  pokazala da mari za ljude sa celijakijom, raznim potrebama i  intolerancijama na hranu.

Sve što trebam pronalazim u njihovim poslovnicama po zaista pristupačnim cijenama.

Pratite web i fb stranicu Offfertisime i budite u toku jer vas stalno čekaju nova iznenađenja, top ponude i recepti, te savjeti o vrtu, čišćenju i kreativnim radionicama!!

Naslovna

 

 

 

error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!