Puding kuglice Dr.Oetker
23. veljače 2017.
Krem juha od povrća
1. ožujka 2017.

Dr. Oetker linija proizvoda bez glutena

Posebno sam sretna što sve više proizvođača hrane obraća pažnju na svoje potrošače koji jedu hranu bez glutena , bilo da je u pitanju celijakija, intolerancija na gluten, alergija na gluten ili  prisustvo raznih autoimunih bolesti sve je više onih koji ga moraju izbaciti iz svoje prehrane i svojih života.

Nova linija Dr. Oetker gluten free proizvoda me baš usrećila.

Uvijek je to najteže sa djecom jer teško je postaviti zabrane a one u ovom slučaju spašavaju život.

Puding je npr nešto čega se kao klinka nisam htjela odreći i zato vam predstavljam Dr. Oetker pudinge bez glutena okus čokolada i vanilija koji su prepoznatljivi po svojoj zelenoj traci i naravno oznaci prekriženog klasa, tako da smo sigurni da su ovi proizvodi deklarirani gluten free.

Gluten Free Puding s okusom čokolade i vanilije

Dr. Oetker Original pudinzi apsolutni su klasici među Dr. Oetker desertima još od 1894. godine, a nova linija pudinga s okusom čokolade i vanilije bez glutena proizvedena je u posebnim i kontroliranim uvjetima za sve ljubitelje bezglutenskih proizvoda.
 Sa pudingom možemo stvarati čuda!!!

Od naravno jednostavno ga skuhati i servirati do pravljenja raznih krema, deserata sa voćem, dodavanja u homemade sladolede, pravljenja raznih slastica itd.

Tu se još nalazi i Dr. Oetker Gustin koji je fini kukuruzni škrob a možemo ga dodavati npr u kruhove te sa njime gusnuti kreme za kolače, umake i naravno juhe te razna variva.

Sve informacije o Dr.Oetker gluten free proizvodima potražite na linku :

http://www.oetker.hr/hr-hr/nasi-proizvodi/gluten-free/asortiman.html

Dr. Oetker Hrvatska | Facebook

 

 

error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!