Crumble ,jabuke i Schär
7. listopada 2016.
Bruschette s mozzarellom
28. listopada 2016.

Schar gluten free event u Zagrebu održan 22.10.2016

U subotu organizirali smo za vas u hotelu Antunović u Zagrebu predivno druženje bez glutena, Schar se pobrinuo da ovaj event zaista bude predivan.

Program  je vodila voditeljica Petra Hranilović a počeo je sa vrlo edukativnim predavanjem dr Zrinjke Mišek, gdje se po broju pitanja iz publike moglo vidjeti koliki je interes za ovakva predavanja i kako su nam ovakvi događaji potrebni i dobro došli.

Nakon toga obratio nam se Tadej Ornik , direktor Schara za istočnu Europu, predstavivši nam nove proizvode na tržištu , a uskoro u naše Konzum prodavaonice stižu i neki od smrznutih Schar proizvoda.

Kulinarski show je trajao 2 sata i 30 minuta gdje smo uživo kuhali za vas i pokušali vam pokazati što je više moguće u tom vremenu.  Publika je divno reagirala i sudjelovala, razmjenjivali smo iskustva , degustirali i uživali u veseloj i opuštenoj atmosferi.

U kuhanje se uključila i predivna osoba koja nam je vodila ovaj program Petra Hranilović vrlo hrabro se prihvatila mixera i istukla nam vrhnje u šlag.

Za vas sam kuhala i spremala 5 recepata koje možete naći na mom blogu , a sudionici programa su mogli kućama ponijeti flyere sa receptima.

Na kraju je jedna osoba od prijavljenih na nagradnom natječaju dobila priliku da nam spremi na bini svoje bez glutensko jelo.

To je bila Valentina Pilaš koja nam je došla iz Požege i napravila zaista prefine čokoladne muffine koje smo svi sa zadovoljstvom degustirali.

Za ručak smo imali Schar pizze, djeca su uživala u igraonici uz igru sa našom maskotom Mily i grickalicama dok su se roditelji mogli bez bojazni opustiti i uživati u njihovom trenutku u svijetu bez glutena.

Taj dan susrela sam se i upoznala sa predivnim ljudima koje sam inače znala samo on line, srce je bilo puno a osmijeh sa lica nije silazio.

Hvala dragim ljudima na podršci, sudjelovanju i predivnom druženju.

Schar se zaista pobrinuo da barem na trenutak možemo uživati bez straha i bojazni , a uskoro će biti i organizirane radionice tako da idemo dalje!

_dsc4085

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!