Bezglutenski čokoladni Croissanti
14. ožujka 2018.
Raw, čokoladne pisanice!!
24. ožujka 2018.

Marjan voće nam nudi svoj novi proizvod: Đumbir!!

Nova zvijezda u asortimanu zdravih i kvalitetnih proizvoda je tu : Listići  đumbira!!

Proizvod koji je naravno izazavao u mojoj obitelji  oduševljenje i zaista zaslužuje veliku pozornost  zbog svojih ogromnih pozitivnih učinaka i naravno u gluten free je verziji!

Đumbir nam inače dolazi kao neoguljeni gomolj neispravnog oblika a okus mu je gorkasto, trpak i lagano vuče na limun.

Većina ljudi ga nije nažalost ljubitelj što je velika šteta jer ima iznimno velika pozitivna medicinska svojstva.

Ovaj problem je riješen ponudom ušećerenog đumbira već nam poznatog provjerenog proizvođača Marjan voće koji je savršenstvo okusa i mirisa!Ukusna, zdrava, slatka grickalica je zapravo lijek pun antioksidanasa.

Bogat je vitaminima, mineralima, djeluje protuupalno i antibakterijski, jača naš imunološki sustav što nam je jako bitno u doba prehlada i gripa.

Također je  važno napomeniti da smanjuje simptome alergija a s obzirom da nam je tu proljeće prehlade i alergije vrebaju sa svih strana.

Iako ušećereni đumbir sadrži određenu količinu šećera i dalje je najzdraviji izbor grickalice, pa je uvijek bolje da posegnete za par listića đumbira nego za čokoladom ili čipsom.

British Journal of Anaesthesia već  2000 godine dokazao je učinkovitost đumbira protiv mučnina izazvanih vožnjom u automobilu ili brodu, te kod mučnina zbog kemoterapija.

Sve ovo je zaista razlog zašto sa sobom uvijek ponijeti vrećicu ušlistiće đumbira Marjan voće.

Ja ga najčešće grickam uz čaj, med i mentu jer želim osnažiti svoj imunitet kako bi se moje tijelo uspješno obranilo od napada bolesti.

Isprobajte i ne zaboravite da je đumbir Marjan voće bez glutena!!

 

 

error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!