Sve što vas može zanimati o dehidriranju i nabavci dehidratora
13. ožujka 2021.
Megahome destilator vode
17. ožujka 2021.

Magic Factory spiralizator

Fantastičan MAGIC FACTORY spiralizator po odličnoj cijeni. BPA free materijali i rezači od inoksa za zdrave grickalice i nareske od povrća.

MAGIC FACTORY spiralizator je napravljen od ABS plastike koja je otporna na udarce i ne sadrži bisfenol-A, a oštrice su mu izrađene od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, što ga čini prvoklasnim proizvodom sposobnim za višegodišnju upotrebu bez ikakvih teškoća.

Spiralizator ima četiri snažne vakuumske nogice koje čvrsto prianjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju.

Za njegov rad nisu vam potrebne niti baterije niti struja.

Spiralizator je odličan za sve one koji konzumiraju vegetarijansku, vegansku ili „sirovu hranu“ i općenito za sve koji vole jesti više povrća.

Pretvorite bilo koje čvrsto povrće ili voće u špagete – guste spirale ili nevjerojatno duge i trakaste rezance poput vrpce.

Web shop ⏬kupnja
https://your.bizzon.com/shops/violeta

Napravite dekoracije koje izgledaju profesionalno: krugove od luka, spirale od krumpira, elegantnu salatu, lijepo isjeckano povrće za pizzu i još mnogo više. Povrće se također može pretvoriti u komade jednakog oblika, tanke i kratke trakice, a može i u kriške uz prethodnu asistenciju kuhinjskog noža.

Spiralizator sadrži tri vrste oštrica (za tanke špagete, za široke špagete i ravni nož). Aparat je jednostavan za korištenje i lako se čisti (ručno ili u perilici za posuđe).

Karakteristike i opis:

 • Spiralizator sadrži tri nastavka s noževima od nehrđajućeg čelika::
  • Nastavak za tanke spirale od 3mm pomoću kojeg možete napraviti nevjerojatno tanke špagete
  • Nastavak za široke spirale od 5mm pomoću kojeg možete napraviti duge, ali šire spiralne trakice
  • Ravni nastavak od 3mm pomoću kojeg možete dobiti tanke spirale poput vrpce
 • Izrađen je od ABS plastike koja ne sadrži bisfenol-A i otporna je na udarce.
 • Snažne vakuumske nogice koje čvrsto prijanjaju za podlogu, a lako se od nje odvajaju.
 • Ručni mehanizam – aparat ne radi na baterije ili struju.
 • Možete koristiti različite vrste voća i povrća uključujući jabuke, krumpir, mrkvu, krastavce, tikvice itd.

Jednostavnost korištenja

Spiralizator je verlo praktičan, jednostavan i lako ga je koristiti:

 • Stavite spiralizator na ravnu radnu površinu pritišćući svaki njegov kraj. (Napomena: rotirajuća ručka treba biti s vaše lijeve ili desne strane.)
 • Pričvrstite jednu stranu povrća ili voća na metalni kružić koji se nalazi na samom ležištu nastavka za rezanje i nježno pričvrstite drugu stranu na zubiće ručke
 • Jednom rukom pritisnite malu (donju) ručku, dok u isto vrijeme drugom rukom okrećete veliku ručku.

Voće i povrće moraju biti dužine do 25 cm i debljine do 18 cm, s tim da debljina mora biti najmanje 1,5 cm u promjeru. Preporučeno voće i povrće koje se može koristiti su tikvice, mrkva, krastavci, slatki krumpir i jabuke. Možete napraviti duge trakice od krastavca i daikon tikve za salatu, spirale od jabuke, spirale od slatkog krumpira ili čips od slatkog ili običnog krumpira.

Lako se pere i održava

Spiralizator možete lako rasklopiti i zatim oprati toplom vodom i blagim deterdžentom ili ga možete staviti na gornju policu perilice za suđe. Nastavke za rezanje prethodno uklonite iz aparata i zatim ih možete prati na isti način. Budite oprezni kada perete oštrice jer su vrlo oštre i ne bi ih se trebalo izravno dodirivati. Nastavci za rezanje mogu se čuvati tako da dva nastavka smjestite u ugrađenu pregradu za držanje nastavaka, a treći nastavak može ostati na svom mjestu u aparatu.

Web shop ⏬kupnja
https://your.bizzon.com/shops/violeta
error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!