Kako pročistiti voće,povrće, meso i zrak od pesticida, antibiotika, bakterija itd.

Dr. Oetker linija proizvoda bez glutena
25. veljače 2017.
Krem juha od povrća
1. ožujka 2017.

Kako pročistiti voće,povrće, meso i zrak od pesticida, antibiotika, bakterija itd.

NOVO U HRVATSKOJ  :  Pročišćivač voća, povrća, mesa, vode, zraka…

Podignimo kvalitetu života na novu razinu!!

Stigao je najmoderniji pročišćivač voća, povrća, mesa, vode i zraka koji uklanja pesticide s voća i povrća te hormonske dodatke u mesu.

Uništava bakterije i produžuje svježinu hrane. Ostavlja iza sebe pročišćen zrak u prostorijama.

Razgrađuje hormonske dodatke u mesu i morskoj hrani, uništava bakterije, izbjeljuje i otklanja tvrdokornu prljavštinu, održava hranu svježom, otklanja neugodne mirise, produžuje svježinu hrani, pročišćava vodu, sterilizira posuđe, bočice za mlijeko, ručnike i odjeću ta nam na taj način nam pomaže da zdravije živimo.

Ozon (O3) je snažan prirodno sredstvo za oksidaciju. Uništava bakterije, viruse i ostale mikroorganizme kroz oksidaciju njihove membranske strukture. Rastopljeni ozon je još snažniji.  Integriran princip biotehnologije te elektronike i mehanike zajedno s inteligentnim čipom kontrolira primjenu ozona u svakodnevnom životu.

Voda, hrana i kućanske potrepštine, tretirane ozonom su u cijelosti oslobođene štetnih organizama. Japan recimo ozonom sterilizira vodu koju piju građani( a ne klorom kao mi).

Detoksikacija voća i povrća

Danas je nužno pročistiti voće i povrće od svih otrova kojim ga špricaju i tretiraju, te uništiti štetne bakterije, a posebno e-coli i slične koje nam mogu nanijeti veliku štetu.

Kada je riječ o  unošenju pesticida kroz hranu sa voćem i povrćem unosimo u naš organizam  14 različitih pesticida.

Npr kada u ovo zimsko vrijeme pravimo razne smoothie od npr lišća blitve, celera, jabuka itd sami sebi štetimo , iako danas više ni voće i povrće u ciku sezone kupljeno na tržnici nije eko i nije organsko.

Ekološka organizacija Environmental Working Group ( http://www.ewg.org/foodnews )  objavila je najnoviju listu “prljavih” na kojoj se nalazi voće i povrće koje je najviše zagađeno pesticidima. Prošle godine na prvom mjestu bio je celer, a ove je na toj poziciji sve priusutno voće – JABUKE.

Detoksikacija mesa

Nužno je pročistiti meso od svih antibiotika i hormona. Životinjama se daju antibiotici i hormoni da brže rastu. Vaša djeca i vi  to jedete i unosite u sebe neodređene količine antibiotika i hormona rasta.

Izbaciti meso ili ga maksimalno detoksicirati. Nema drugog rješenja.

Hormoni rasta koji se životinjama daju utiču da djeca brže rastu, a da to ne prati psihološka zrelost.

Djevojčice sve ranije dobivaju mjesečnicu.

Čovjekova genetika se nije promijenila  ali ono što unosimo u sebe jest.  I to izaziva takve promjene. Antibiotici koji se također daju životinjama ostaju djelom u mesu i čovjek ih konzumira.  Neprestano uzimanje takvog mesa postepeno čini štetu.

Nakon uključenja,  stavite cijevćicu pročišćivača na dno staklene posudena dno posude s vodom u koju ste stavili meso i tretirajte ga 10 min po 1 kg.

Tako ćete pročistiti meso od antibiotika i hormona, nakon  što je očišćeno ovim uređajem, meso ne gubi hranjivu vrijednost, već dapače  meso postaje elastično i ukusno.

Korištenjem ovog uređaja ribe, škampi i školjke bit će oslobođene neugodnog ribljeg mirisa, opasnih bakterija i antibiotika.
Uklanjanje mirisa iz novouređenih prostorija i namještaja

Ovaj uređaj može efikasno ukloniti štetne plinove sa novog namještaja i iz novouređenih prostorija, kao što su formaldehid i miris boje. Smanjuje iritaciju kod čovjeka te efikasno održava dišno i psihičko zdravlje.
U barovima, frizerskim salonima, blagovaonicama, bolnicama, klinikama…

Osvježava zrak, odstranjuje neugodne mirise, uništava bakterije, sprječava zaraze. Odstranjuje smrad cigareta, tepiha, dekoracija, alkohola, bolesti i lijekova, uravnotežuje simpatikus i parasimpatikus te ubrzava oporavak bolesnika.
Čišćenje zraka u kuhinjama

Uklanja neugodne mirise iz ormara, hladnjaka i kante za smeće.
Uklanjanje neugodnih mirisa kućnih ljubimaca i kante za smeće

Neugodni mirisi od kućnih ljubimaca lako se mogu ukloniti korištenjem ovog uređaja. S obzirom da komarci, muhe i žohari jednostavno mogu doći do kante za smeće preporuča se korištenje ovog uređaja, spriječit će njihovo razmnožavanje i osvježit će zrak.

 

Uklanjanje bakterija s odjeće i obuće neugodnih mirisa

Nakon što stavite odjeću u ormar, uključite ovaj uređaj na 10 minuta, no nemojte u potpunosti zatvoriti vrata ormara. Odjeća će biti čišća, bakterije uklonjene i biti će spriječena pojava plijesni
Kako izgleda Ova korisna naprava?

                         

Moderan dizajn

Pravokutan oblik, crno-bijelo kućište, veliki i koncizni LCD displej.  Ima vrlo snažnu antibakterijsku moć, mnogo veću od drugih sredstva za sterilizaciju.

Kontrola dodira

Kontrolni sustav dodira, veliki LCD displej s četiri programa – voće, povrće, posuđe i meso; pristisak na bilo koji od njih na 1 sekundu za početak rada, još jedan pritisak za zaustavljanje olakšava rukovanje aparatom.

Sistem će uključiti uštedu energije nakon 2 minute mirovanja. LCD će se isključiti i uštediti vaš novac.

Funkcije:

  • Otklanja pesticide s voća i povrća te hormonske dodatke u mesu
  • Uništava bakterije i produžuje svježinu hrane
  • pročišćava vodu i obogaćuje je kisikom
  • Sterilizira posuđe, bočice za mlijeko, ručnike i odjeću
  • Jača organizam
  • Pročišćava zrak
  • Ostale prednosti Pročišćivača voća i povrća: otklanja neugodne mirise iz hladnjaka, sterilizira akvarij, podiže količinu kisika i održava ribice zdravim

Sve info o ovom proizvodu kao i mogučnost kupnje te određenih popusta možete dobiti na e mail adresu:

koprivnica100@gmail.com

Violeta Kos

Viber, whats app: 0912332242

error: Zabranjeno neovlašteno kopiranje zaštićenog sadržaja!